Home / Brummen-Regiobode / Walking Footballers Brummen in actie tegen De Graafschap

Walking Footballers Brummen in actie tegen De Graafschap

BRUMMEN – Begin 2019 ging een groepje van vijf deelnemers in het kader van Brummen Beweegt van start met walking football op het veld van Sportclub Brummen. Inmiddels doen zestien mannen aan deze groep mee.

Elke maandagochtend komt de groep walking footbal samen. “Een fantastisch begin van de week”, noemt één van hen het. In de loop van het jaar liepen steeds meer deelnemers zich warm, want ook al wordt er niet gerend, warm krijgen ze het zeker. De reacties zijn positief. “Dit had ik veel eerder moeten weten” of “nooit gedacht dat ik nog eens zou voetballen.”
Er wordt sportief gespeeld, daarnaast is er veel plezier onderling en wordt er veel gelachen. Tijdens een kop koffie achteraf volgt de ‘nabespreking’.

Binnenkort, op zaterdag 15 februari, speelt het team voor het eerst tegen de Old Stars van De Graafschap. Voor die gelegenheid heeft Drukkerij Ened uit Neede besloten shirts te sponsoren. Daar zijn de heren natuurlijk ontzettend blij mee.

Nieuwe leden van 55 jaar en ouder zijn welkom om mee te spelen. Er wordt getraind op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur op het kunstgrasveld van Sportclub Brummen op de Hazenberg. Aanmelden is niet nodig. Deelname kost 7,50 euro per maand.

Lees ook

Hulp bij energie besparen

GEM. BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen kunnen gratis hulp, advies en energiebesparende middelen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.