Home / Doesburg-Regiobode / Walk en talk in Doesburg

Walk en talk in Doesburg

DOESBURG – Op donderdag 13 februari er een walk en talk voor werkzoekenden in de bibliotheek van Doesburg. Deelnemers wisselen ervaringen en praktische tips uit. Deze keer is Özgür (Eus) Bal te gast. Hij zal onder meer vertellen over de verschillende dingen die gedurende zijn loopbaan heeft gedaan en over de opleiding die hij nu volgt via Mijn School aan het Graafschap College, een opleiding die speciaal gericht is op jongeren en volwassen die niet binnen het huidige schoolsysteem passen. De walk en talk is van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar. De toegang is gratis.

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.