Home / Brummen-Regiobode / Walk en Talk in bibliotheek

Walk en Talk in bibliotheek

BRUMMEN – Donderdag 5 maart is Lotje Vis te gast bij de Walk&Talk-bijeenkomst in de Bibliotheek in Brummen. Zij helpt mensen die zoeken naar ander werk een beetje op weg. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, maakte Lotje de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Zij is gestart met haar eigen bedrijf in loopbaan-, sollicitatie- en ondernemerscoaching. “Ik vind het heel waardevol om mensen te inspireren bij het vinden van de juiste werkrichting en werkplek en te helpen de woorden te vinden om hun doel te bereiken op het gebied van werk”, aldus Lotje. De bijeenkomst is van 9.30 tot 11.30 uur. De toegang is gratis, net als koffie en thee. Walk&Talk is de koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.