Home / Nieuws / Vrouwen van Nu blij met trouwe leden

Vrouwen van Nu blij met trouwe leden

DIEREN – De afdeling Dieren e.o. van de Vrouwen van Nu hield 5 februari haar jaarvergadering. Deze avond is een groot aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Op de foto staan de jubilarissen bij elkaar. Van links naar rechts zijn dat de dames Manen, Hoebee en Hofmeijer, zij zijn 12,5 jaar lid. Daarnaast de dames Immink, de Wit, van de Hoven en Beurs, zij zijn 25 jaar lid. Mevrouw Veldhuis is zelfs al 60 jaar lid van Vrouwen van Nu. In die jaren heeft ze altijd veel taken vervuld bij de afdeling nu geniet ze vooral van alles wat er wordt aangeboden. Op de foto zit zij vooraan, op de versierde stoel.
Afwezig deze avond en daarom niet op de foto zijn de dames Van de Wouw (12,5 jaar lid), de Wit en Vermunt (25 jaar lid).

De vereniging is erg blij met haar trouwe leden, maar verwelkomt ook regelmatig en graag nieuwe leden. Eens per maand komt er een spreker voor een afdelingsavond met een presentatie of lezing over zeer uiteenlopende onderwerpen. Ook zijn er binnen de afdeling diverse interessegroepen. Er wordt gewandeld, er zijn enkele culturele kringen, een boerinnengroep, twee leeskringen, een aquarelclub, een breigroep en een tuinclub. En niet onbelangrijk: provinciaal en landelijk worden prachtige reizen georganiseerd. Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen via e-mail vrouwenvannudieren@hotmail.nl.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.