Home / Rheden-Regiobode / Voorlichting over Het Rhedens

Voorlichting over Het Rhedens

DIEREN / ROZENDAAL – Het Rhedens verzorgt voorlichtingsavonden voor ouders van leerlingen uit groep 8. Zowel op de locatie in Dieren als in Rozendaal wordt informatie gegeven over de bijzonderheden van de locaties, zoals de onderwijsprogramma’s en de onderwijskundige ontwikkelingen op Het Rhedens. Ook wordt duidelijk voor welke leerlingen Het Rhedens een goede keuze kan zijn. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen. De voorlichtingsavond in Dieren is op dinsdag 18 februari vanaf 19.00 uur en in Rozendaal op woensdag 19 februari vanaf 19.30 uur.

Lees ook

Siza zoekt vrijwilligers voor nieuwe locatie in Rheden

RHEDEN – Zorgorganisatie Siza heeft recent een nieuwe locatie geopend aan de Haverweg in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.