Home / Nieuws / Voorleespret voor peuters in de Bibliotheek

Voorleespret voor peuters in de Bibliotheek

DIEREN – In Bibliotheek de Bundel in Dieren was het woensdag 22 januari gezellig druk. Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen stond er een voorleesfeestje speciaal voor peuters op het programma. Wethouder Dorus Klomberg nam plaats in de grote stoel en liet de kinderen kennis maken met Moppereend. Een mevrouw met handpop maakte het feestje voor de peuters compleet door het verhaal met flippers aan haar voeten een een handpop aan haar hand uit te beelden. Geconcentreerd volgden de kinderen het vrolijke schouwspel. Ook in Rheden en Velp werd het prentenboek Moppereend afgelopen week voorgelezen. De Nationale Voorleesdagen hebben als doel het voorlezen aan jonge kinderen te bevorderen.  

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.