Home / Nieuws / Voorinschrijving Beko Jutbergtrail gaat snel

Voorinschrijving Beko Jutbergtrail gaat snel

DIEREN – Op zaterdag 15 februari staat de Beko Jutbergtrail op de hardloopkalender. De inschrijving gaat hard, dus de organisatie raadt hardlopers aan zich tijdig in te schrijven.

De Beko Jutbergtrail wordt georganiseerd door AV Gelre. STart en finish zijn dan ook op de baan van de club aan de Kolonieweg in Dieren. Deelnemers kunnen kiezen uit prachtige routes van 7,5, 15, 21,1 en 30,5 kilometer. De lopers van de 21,1 en 30,5 kilometer starten vanaf 10.30 uur en deelnemers aan de 7,5 en de 15 kilometer om 11.15 uur.
Steeds meer lopers uit binnen- en buitenland weten de trail te vinden. De Jutbergtrail staat bekend om de prachtige, uitdagende routes door Nationaal Park Veluwezoom. De voorinschrijving lopt hard, dus het is raadzaam vooraf in te schrijven om zeker te zijn van een startbewijs. Dit kan via www.avgelre.nl of www.inschrijven.nl. Indien er nog plek is, is inschrijven mogelijk tot een half uur voor de start.

Foto: Erik Jonker

www.avgelre.nl
bekojutbergtrail@avgelre.nl

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.