Home / Brummen-Regiobode / Volop activiteiten in Klarenbeek

Volop activiteiten in Klarenbeek

KLARENBEEK – Elke woensdag is er tussen 10.00 en 12.00 uur een inloop in het MFC in Klarenbeek. Daarnaast zijn er vaste hobbygroepen en is er bijna elke week wel iets anders te doen. Het MFC is gevestigd aan de Bosweg 14 in Klarenbeek.

Onlangs werden 65 gasten verrast met een heerlijke voorjaarslunch in het MFC te Klarenbeek (foto). Het echtpaar Weijers en vrijwilligers wisten iedereen te verrassen met verse soep, wraps, verschillende sandwiches, suikerbrood en als toetje een bitterkoekjes-met-abrikozentrio. In september kan men zich weer aanmelden voor een verrassend lunch.
Op deze ochtend werd tevens stilgestaan bij de wandelgroep, die onlangs haar vijfjarig jubileum vierde. Iedere eerste en derde woensdag vertrekt de wandelgroep om 9.30 uur vanaf het MFC voor een wandeling van ongeveer 7 kilometer. Inmiddels telt de groep een vijftiental trouwe wandelaars. Onlangs hebben zich een aantal nieuwe wandelaars aangemeld, waaronder ook een aantal mannen.

Op woensdagen 26 februari, 11 en 25 maart is iedereen met brei- of haakwerk van harte welkom om naar het MFC te komen. Er is een behoefte aan samenkomsten, van ook jongeren die het breien en haken omarmen en graag hun brei- en haakkunsten willen uitbreiden. Deze ochtend is Jolanda Mascini aanwezig. Zij houdt heel veel van handwerken. Het is mogelijk om in een groepje gezellig bij elkaar te zitten om tips en trucs met elkaar te delen en samen overleggen wat leuk is om te doen.
Op woensdag 4 maart kan men deelnemen aan een culinaire workshop, die in het teken zal staan van gezonde hapjes voor een feestje of een gezellig avondje. Aanmelden hiervoor kan tot 26 februari. Op dinsdag 18 maart wordt een sjoelwedstrijd gehouden tussen de mannen en vrouwen. Iedere woensdag wordt een potje jeu de boules gespeeld op de baan buiten het MFC. Binnen wordt van 10.00 tot 12.00 uur rummikub gespeeld en kan er ook (mandala) gekleurd worden. Aanmelden voor workshops kan via tel. 06-12260021 of inloop@mfcklarenbeek.nl.

Foto: Marente Bouman

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.