Home / Doesburg-Regiobode / Vijfde lustrumeditie Repair Café Hoog-Keppel

Vijfde lustrumeditie Repair Café Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Het Repair Café in Hoog-Keppel bereikt een mijlpaal. Donderdag 6 februari vindt de 25e editie plaats.

Sinds 1 februari 2018 is er elke eerste donderdag van de maand een Repair Café in Hoog-Keppel. De inwoners van Drempt, Hummelo, Keppel en Eldrik weten het café prima te vinden. Het aantal bezoekers ligt inmiddels ver boven de 100. Met name elektrische apparaten worden vaak ter reparatie aangeboden bij de vakmensen die ermee aan de slag gaan. Ook komen er regelmatig mensen langs voor een reparatie aan jas, broek of een ander textielstuk. De vaardige dames achter de naaimachine weten hier wel raad mee. Er zijn ook deskundige mensen aanwezig voor reparaties op het gebied van houten producten, maar daar komen toch minder bezoekers voor. Ook zijn er vrijwilligers die kunnen helpen met vragen over tablets, smartphones en laptops.

Het Repair Café is overigens niet alleen een plek waar bezoekers allerlei apparaten en andere zaken kunnen laten repareren: het is in de afgelopen twee jaar ook uitgegroeid tot een plek waar mensen elkaar eens per maand ontmoeten, een kopje koffie drinken en lekker bijkletsen.
Donderdag 6 februari is iedereen weer welkom om langs te komen met defecte spullen, die nog best te repareren zijn. Het Repair Café is tussen 9.30 en 12.00 uur in de huiskamer van Stichting Welzijn Drempt, Hummelo en Keppel aan de Burg. van Panhuysbrink 1e in Hoog-Keppel.

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.