Home / Rheden-Regiobode / Veurpruuven bij de Nölers

Veurpruuven bij de Nölers

DIEREN – Carnavalsvereniging de Nölers in Dieren start het carnaval op zondag 9 februari met een gezellige Veurpruuversmiddag. Tussen 14.00 en 17.00 uur is het feest bij Polysport. Er is muziek en tonproaters Daniël Schmitz en Rob van Elst zijn te gast. Ook Karel van de Kate levert een bijdrage aan het programma. Daarnaast komen er nog twee mystery guests langs. De entree is gratis, maar vol is vol.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.