Home / Brummen-Regiobode / Verschrikkelende wandeling Steilhul

Verschrikkelende wandeling Steilhul

LOENEN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen verzorgen op zaterdag 29 februari een uitdagende wandeling. De hoogteverschillen in dit relatief kleine gebied zijn enorm, tussen 35 en 60 meter boven NAP. Op één van de ‘lanen’ in het gebied is het golvend karakter duidelijk zichtbaar. Waarschijnlijk heeft het gebied hierdoor de naam Steilhul gekregen. Het pad is immers steil en hol (hul). Omdat het een relatief klein gebied is maakt de wandeling ook een lus door de Loenermark.
De start is 14.00 uur op parkeerplaats nabij de schaapskooi, aan het einde van de Droefakkers in Loenen. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Deelname kost 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Donateurs van GLK mogen gratis mee. Reserveren is niet nodig.

www.glk.nl/activiteiten

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.