Home / Brummen-Regiobode / Vergadering Dorsraad

Vergadering Dorsraad

EERBEEK – Dorpsraad Eerbeek-Hall vergadert op woensdag 19 februari voor de tweede keer dit jaar. Voorafgaand aan de reguliere vergadering is er ook een inloopmoment. Dit is in het Tjark Rikscentrum, de start is om 19.00 uur en eindigt 19.30 uur. Inwoners worden uitgenodigd om dan persoonlijk te komen voorleggen wat zij met de Dorpsraad willen bespreken. Vragen, opmerkingen, tips, alles wat met de verbetering van leefbaarheid te maken heeft kan onderwerp van gesprek zijn, welkom.

info@dorpsraadeerbeek-hall.

Lees ook

Brummen kiest met niet sluitende begroting voor toezicht provincie

GEM. BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat werken aan een gezonde financiële basis. Dat is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.