Home / Rheden-Regiobode / Veluwerijders openen fietsseizoen

Veluwerijders openen fietsseizoen

LAAG -SOEREN – Na enkele maanden even wat gas terug te hebben genomen gaan de Veluwerijders weer fietsen. De openingsrit vindt plaats in het weekend van vrijdag 28, zaterdag 29 februari en zondag 1 maart.

Op vrijdag doen de dames de aftrap, waarna de mix-groepen 1, 2, 3 en 4 op zaterdag en zondag volgen. Zoals gebruikelijk eindigt de toertocht bij Restaurant de Harmonie in Laag-Soeren waar iedereen getrakteerd wordt op gratis koffie/thee met gebak.
Ook niet-leden kunnen kosteloos meefietsen. Zij worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden en te ervaren hoe het is om met een groep te fietsen. Zij mogen één maand zonder verplichting meefietsen, daarna wordt gevraagd om te kiezen voor lidmaatschap. De contributie bedraagt nog geen 50 euro. Hierin is ook de NTFU fietsverzekering opgenomen.
Deelnemers kunnen zelf een groep en snelheid kiezen. Groep 1, 2, 3, en 4 fietsen met een snelheid van gemiddeld respectievelijk 33, 29, 25 en 21 kilometer per uur. Aanmelden moet voor 25 februari via toercommissie@veluwerijders.nl onder vermelding van voor- en achternaam, telefoonnummer en de gewenste groep.

www.veluwerijders.nl.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.