Home / Brummen-Regiobode / Veel belangstellenden bij opening Onze DROOM

Veel belangstellenden bij opening Onze DROOM

BRUMMEN – De opening van Onze Droom aan de Meidoornlaan 18a in Brummen heeft donderdag 20 februari vele belangstellenden op de been gebracht. Burgemeester Alex van Hedel verrichtte de openingshandeling, samen met de vaste bezoekers en het bestuur.

Zo’n 120 mensen woonden de opening bij. Waar Onze Droom eerder de beschikking had over één hele grote ruimte met een keuken, zijn er op de nieuwe locatie zeven ruimtes, waar de verschillende activiteiten hun plek vinden. Er zijn plannen om op de nieuwe locatie vaker open te zijn en op vaste tijden samen te eten. De Lions Club bracht onlangs 850 euro bijeen met een wijnproeverij. Vijf jongeren van het Rhedens College verzorgden de catering.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.