Home / Brummen-Regiobode / Uitslag kruisjassen vv Oeken

Uitslag kruisjassen vv Oeken

BRUMMEN – Woensdag 4 maart staat er weer een avondje kruisjassen op de agenda bij vv Oeken. Er wordt vanaf 19.30 uur gespeeld in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Woensdag 5 februari vond de zesde vv Oeken-kruisjasavond van het seizoen plaats. Door een flitsende start en een goede laatste ronde werden de heren Bennie Bleumink en Theo van den Berg eerste met 3811 punten. Ze bleven daarmee Jan Jacobs en Henk Bruntink nipt voor. Zij werden met 3794 punten tweede. De dames Floray Beumkes en Heidi van Dalen revancheerden zich met een derde plaats met 3169 punten.De heren Hans van ’t Ende en Cor Wilbrink vervolgden hun wisselvalligheid dit seizoen en werden laatste met 2429 punten.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.