Home / Rheden-Regiobode / Uitleg over craniosacraal-therapie

Uitleg over craniosacraal-therapie

DIEREN – Zaterdag 15 februari is Sytske van den Broek tussen 10.00 en 16.00 uur aanwezig bij winkel Koko Pelli in de Spoorstraat. Zij vertelt over wat een behandeling met craniosacraal-therapie kan betekenen om te leren luisteren naar je lichaam. Emotionele schokken kunnen de kop opsteken in de vorm van pijn. Het deze vorm van therapie is het mogelijk om het lichaam te leren begrijpen en op een goede manier met je gezondheid om te gaan.

Lees ook

Wereldwinkel zoekt bestuurders

ARNHEM / VELP – Wereldwinkel Arnhem en Velp gaan per januari fuseren. Zo kunnen de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.