Home / Doesburg-Regiobode / Tulipani in Filmhuis Hummelo

Tulipani in Filmhuis Hummelo

HUMMELO – Op vrijdag 21 februari vertoont Filmhuis Hummelo de spookjesachtige tragikomedie Tulipani, een Nederlandse film met in de hoofdrol Gijs Naber. De deuren zijn vanaf 19.30 uur open en om 20.00 uur begint de film.

Na de watersnoodramp in 1953 wil de Zeeuwse boer Gauke (Gijs Naber) nooit meer natte voeten en fietst daarom naar het zuiden van Italië. Binnen vijf dagen komt hij aan in een dorpje. Aan de rand van een klein dorpje kweekt hij tulpen en groeit hij uit tot een levende legende. Jaren later blijkt er aan dit verhaal toch iets niet helemaal te kloppen. Een Italiaanse politie-inspecteur probeert 30 jaar later te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

In de wintermaanden vertoont Dorpshuis De Ruimte in Hummelo viermaal een film onder de noemer Filmhuis Hummelo. De organisatie zoekt naar pareltjes van films die vertoont worden. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 5 euro per stuk bij de Spar of aan de deur. Reserveren kan via bestellen@dorpshuishummelo.nl. Op de website www.dorpshuishummelo.nl is het hele filmprogramma voor komende winter te vinden.

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.