Home / Alle-Regiobode / Trouwe leden van Groei & Bloei

Trouwe leden van Groei & Bloei

SPANKEREN – Tijdens de jaarvergadering in de Kerkhorst in Spankeren zijn donderdag 20 februari zes jubilarissen van Groei & Bloei in het zonnetje gezet. Bijzondere aandacht was er voor Bessel Vrijhof uit Eerbeek. Hij is niet alleen zestig jaar lid van de vereniging, maar vierde op 24 februari ook zijn honderdste verjaardag. Ondanks zijn hoge leeftijd is hij nog steeds een betrokken lid, die regelmatig lezingen van Groei & Bloei bijwoont. Hij verzorgde jarenlang snoeicursussen voor Groei & Bloei. Vrijhof kreeg een oorkonde van het landelijk bestuur en een speldje.
Daarnaast waren er bloemen voor mevrouw M.M. Grijpma – Munning (oud-voorzitter) en mevrouw M. de Haan – Tielen. Zij zijn 25 jaar lid. De heren H. J. van Hensbergen en J.H. Roering vieren beiden hun veertigjarig jubileum. De bibliotheek in Doesburg is al vijftig jaar lid van Groei & Bloei.

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Terug naar het voorjaar

Het is vermoeiend en iedereen zal het beamen: het virus beheerst momenteel ons leven, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.