Home / Rheden-Regiobode / Toneel in De Dingenfabriek

Toneel in De Dingenfabriek

DIEREN – Toneelgroep ECHO en de Veenfabriek trekken met hun nieuwe muzikale, zwart-komische thriller Club Catharsis door het land. Op zondag 16 februari doet het gezelschap de Dingenfabriek in Velp aan. Hier wordt een speciaal voor deze ruimte aangepaste versie ten tonele gebracht: ingekort, maar met aansluitend een gespreksronde tussen makers/spelers en het publiek.
Club Catharsis gaat over een vrouw die, wanhopig door de leegte in har bestaan, op zoek gaat naar erkenning en zingeving. Ze belandt in een mysterieuze club. Een plek waar nachtmerries werkelijkheid worden en waar de lucht dik is van vervormde geluiden en vreemde muziek. Waar mensen, anders dan in het echte leven, intens leed juist omarmen in plaats van het te willen verdoven. Wat begint als een spel loopt gruwelijk uit de hand.
De voorstelling begint om 15.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Reserveren kan via ria_bosveld@hotmail.com of tel. 026-3647815. De Dingenfabriek is gelegen aan de Bergweg 24a in Velp.

www.dedingenfabriek.nl
www.tgecho.com

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.