Home / Doesburg-Regiobode / Toertochtje met PGAD

Toertochtje met PGAD

DOESBURG – Op zondag 16 februari houdt Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) weer een toertochtje. Van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur kunnen mensen die lichamelijk beperkt zijn of vanwege leeftijd niet meer zo vrij zijn om te gaan en te staan waar ze willen een dagje weg. Deelnemers moeten wel goed genoeg ter been zijn om in een gewone personenauto mee te rijden, rollator of inklapbare rolstoel kan achterin. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de PGAD, ook niet-leden zijn van harte welkom. Leeftijd is niet van belang. Onderweg wordt ergens gepauzeerd om even wat te drinken met elkaar. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon per tochtje, consumpties/entree zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan bij marjoleinsomsen@gmail.com of via tel. 0313 – 475819 of via rimkekingma@planet.nl, tel. 0313-479552.

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.