Home / Rheden-Regiobode / Theothorne TV zoekt ondernemers

Theothorne TV zoekt ondernemers

DIEREN – Theothorne TV is op zoek naar ondernemers uit Dieren, Laag-Soeren, Ellecom en Spankeren die de passie voor hun beroep willen delen. Producent Thijo van Beek wil graag ondernemers voor de camera interviewen, waarbij de nadruk ligt op de mens àchter de ondernemer. Wat beweegt hen ertoe om te doen wat zij doen? Door een dag met de ondernemers mee te lopen, maakt Van Beek een videoportret, dat gedeeld zal worden via het internet-televisiekanaal Theothorne TV. Aanmelden hiervoor kan via theothornetv@gmail.com.

Lees ook

Hulp gezocht voor schoonhouden IJsseloevers

GEM. RHEDEN – De gemeente Rheden zoekt enthousiaste inwoners om de oevers langs de IJssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.