Home / Doesburg-Regiobode / Themabijeenkomst mantelzorg: Voluit Leven

Themabijeenkomst mantelzorg: Voluit Leven

HUMMELO – De gemeente Bronckhorst en GGNet verzorgen donderdag 27 februari samen een themabijeenkomst voor mantelzorgers. Het thema is voluit leven, waarbij aandacht is voor het omgaan met naasten met psychische problemen. Mantelzorgers krijgen te maken met praktische problemen, maar ook gevoelens van onmacht, verdriet, angst en onzekerheid kunnen voorkomen. Tijdens de bijeeenkomst krijgen de bezoekers tips en oefeningen om om te gaan met de situatie en deze gevoelens. De bijeenkomst wordt gehouden in de Gouden Karper in Hummelo. Inloop is vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.15 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Aanmelden kan via www.bronckhorst.nl/mantelzorg-voluitleven of tel. 0575-720250. Deelname is gratis.

Lees ook

Ik vind: Coronamaatregelen binnenstad Doesburg

Als bestuur van de wijkraad Binnenstad hebben we afgelopen maanden diverse klachten gekregen over de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.