Home / Rheden-Regiobode / Theaterkoor Music for All viert jubileum met feestelijk concert

Theaterkoor Music for All viert jubileum met feestelijk concert

DIEREN – Theaterkoor Music for All bestaat twintig jaar en viert dat met een feestelijk jubileumconcert. Zaterdag 8 en zondag 9 februari kan het publiek in de voorstelling Twenty genieten van de allerbeste, vrolijkste en dierbaarste liedjes uit de afgelopen twee decennia.

Music for All bestaat al twintig jaar uit een enthousiaste groep mensen die graag zingen en acteren. De groep werd destijds opgericht door Sjaak Leenders en de afgelopen jaren bijgestaan door diverse regisseurs. De afgelopen jaren hebben de leden diverse muziektheatervoorstellingen opgevoerd. Naast de grote eigen voorstellingen wordt er elk jaar een open podium georganiseerd, een avond waarop de leden iets mogen opvoeren voor elkaar en belangstellenden.

Twintig jaar samen theater maken heeft een breed repertoire opgeleverd om een mooie jubileumvoorstelling uit samen te stellen. Op het programma van Twenty staan eigen composities, bekende songs en prachtige nieuwe nummers. Dirigent Christan Grotenbreg spande samen met de nieuwe regisseur Jasper Korving om er samen een muzikaal sprankelend en visueel aantrekkelijk geheel van te maken.

Twenty is zaterdag 8 februari te zien om 20.00 uur en op zondag 9 februari om 14.30 uur, beide keren in Schouwburg Theothorne in Dieren. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot twaalf jaar. Ze zijn te reserveren via mfadieren.com/reserveren en verkrijgbaar bij de leden.

theaterkoor.musicforall@gmail.com

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.