Home / Rheden-Regiobode / Taizéviering in de Ontmoetingkerk

Taizéviering in de Ontmoetingkerk

DIEREN – Op zondagavond 9 februari is er een Taizéviering in de Ontmoetingskerk in Dieren. Een Taizéviering is gebaseerd op de oecumenische kloostergemeenschap in het Franse Taizé. Kenmerken voor een Taizéviering zijn stilte, meditatie, muziek en gebed. De dienst is ook nu weer voorbereid door een groep mensen uit diverse Dierense kerken. Deze keer is er voorafgaand aan de vieren een eenvoudige gratis maaltijd. Aanmelden kan via communicatie@pkndieren.nl. De maaltijd begint om 17.30 uur, de dienst om 19.00 uur.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.