Home / Brummen-Regiobode / Suze Wassink winnares kwartfinale Voorleeswedstrijd

Suze Wassink winnares kwartfinale Voorleeswedstrijd

EERBEEK – In de Bibliotheek in Eerbeek werden zaterdag 15 februari de Brummense kwartfinales van de Voorleeswedstrijd gehouden. Tien leerlingen van groep 7 en 8 van verschillende basisscholen lieten hun voorleeskunsten horen aan de vakjury, die bestond uit burgemeester Alex van Hedel, Marguerite Tuijn en Oliver Gee. Suze Wassink van de Oecumenische School in Brummen won de wedstrijd met het spannende boek De Drakendoder van Fiona Rempt. Zij mag zich nu opmaken voor de halve finale van de regio.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.