Home / Brummen-Regiobode / Suze Wassink winnares kwartfinale Voorleeswedstrijd

Suze Wassink winnares kwartfinale Voorleeswedstrijd

EERBEEK – In de Bibliotheek in Eerbeek werden zaterdag 15 februari de Brummense kwartfinales van de Voorleeswedstrijd gehouden. Tien leerlingen van groep 7 en 8 van verschillende basisscholen lieten hun voorleeskunsten horen aan de vakjury, die bestond uit burgemeester Alex van Hedel, Marguerite Tuijn en Oliver Gee. Suze Wassink van de Oecumenische School in Brummen won de wedstrijd met het spannende boek De Drakendoder van Fiona Rempt. Zij mag zich nu opmaken voor de halve finale van de regio.

Lees ook

Bibliotheek Brummen|Voorst start met Afhaalbieb

BRUMMEN / EERBEEK – Bibliotheek Brummen|Voorst, waar de bibliotheken in Eerbeek en Brummen bij horen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.