Home / Doesburg-Regiobode / Subsidie voor Grotenhuys

Subsidie voor Grotenhuys

DOESBURG – De ontmoetingsplek in Grotenhuys krijgt dit jaar 20.000 euro subsidie van de gemeente Doesburg. In het appartementencomplex Grotenhuys in Doesburg is een ontmoetingsplek ingericht waar inwoners van het complex, de wijk Molenveld en de rest van Doesburg terechtkunnen om elkaar te ontmoeten, samen te eten en deel te nemen aan activiteiten. De exploitatie is sinds vorig jaar in handen van de Stichting Ontmoetingsruimte Grotenhuys, die speciaal hiervoor is opgericht. De gemeente heeft de subsidie verleend omdat de ontmoetingsplek de zelfredzaamheid en participatie van inwoners wordt bevorderd, zoals in de doelstelling van de Wmo is opgenomen. Door deze voorziening kunnen (kwetsbare) inwoners langer mee blijven doen in de samenleving.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.