Home / Rheden-Regiobode / Storm Ellen op komst: wel of geen carnavalsoptocht?

Storm Ellen op komst: wel of geen carnavalsoptocht?

VELP – Met storm Ellen in aantocht komend weekend, krijgt de organisatie van de caranvalsoptocht in Velp veel vragen of de optocht wel of niet doorgaat. Het is op dit moment echter nog te vroeg om hierover te beslissen. “Samen met de gemeente en de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden zal er eind deze week een besluit genomen worden over de Velpse optocht”, meldt carnavalsvereniging De Narrenkap.
Momenteel wordt storm Ellen goed gemonitord. “We kunnen dan ook alleen maar hopen dat ze richting het weekend in kracht zal afnemen. Tot die tijd kan zowel de optochtcommissie als het bestuur van de Narrenkap hier verder geen uitspraken over doen. Wij begrijpen dat eenieder graag meer duidelijkheid wilt, echter hebben wij deze zelf ook niet.”
Het bestuur en de optochtcommissie worden overspoeld met vragen, maar heeft hierop geen antwoord. De carnavalsvereniging doet dan ook een vriendelijk verzoek hierover geen contact op te nemen. “Zodra er meer bekend is, zullen wij hier zelf over berichten.”

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.