Home / Rheden-Regiobode / Stilteconcert op Zilveren Zondag

Stilteconcert op Zilveren Zondag

RHEDEN – Op uitnodiging van Cultuurbedrijf RIQQ verzorgen pianist Frank Verhoef en zanger Henk Gunneman zondag 9 februari een stilteconcert in het Dorpshuis in Rheden. Ze nemen de bezoekers mee in een wereld van muziek en yoga. Het stilteconcert is onderdeel van de Zilveren Zondagen.

Tijdens dit concert brengen Frank Verhoef en Henk Gunneman een speciaal samengesteld programma van yoga en muziek die ontspanning brengt met behulp van de stem, keyboards, percussie en klankschalen. De bezoeker wordt meegevoerd in ontspanning, gedragen door mooie klanken en geleide meditatie. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten over hetgeen tijdens het concert ervaren is.
Het concert begint om 14.30 uur, bezoekers zijn vanaf 14.00 uur welkom in het Dopshuis. De toegangsprijs bedraagt 6 euro, inclusief consumptie.

Dit stilteconcert is onderdeel van de serie voorstellingen in het kader van de Zilveren Zondag: op de tweede zondag van de maand verzorgen Cultuurbedrijf RIQQ, Bibliotheek Veluwezoom, Filmhuis Dieren en Boekhandel Jansen en de Feijter om beurten een inspirerende middag voor ouderen. Denk hierbij aan een film, een lezing of een voorstelling. Het uitgangspunt van de Zilveren Zondag is om elkaar te ontmoeten, mee te doen aan kunst en cultuur, hierin te verdiepen en er kennis over uit te wisselen.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.