Home / Doesburg-Regiobode / St. Joriskerk omgetoverd tot escaperoom

St. Joriskerk omgetoverd tot escaperoom

DREMPT- Zondagmiddag 8 februari stond een groep ouders met kinderen klaar om de escaperoom in de St. Joriskerk in Drempt te betreden. De weg er weer uit kon alleen worden gevonden door alle puzzels op te lossen en daarmee de code te bemachtigen om het slot te openen waar de sleutel van de kerk aanzat. In groepjes werden opdrachten gedaan die verband hielden met een verhaal over Jozef. De escaperoom had als doel om mensen vertrouwd te maken met de kerk. De aanwezigen genoten volop van het spel. De oude kerk met donkere hoeken en nissen maakte het spel extra spannend.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Ik vind: Wikken en wegen

SP Doesburg is voor werkgelegenheid – geen weldenkend mens is tegen werkgelegenheid. Toch beweren andere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.