Home / Brummen-Regiobode / Spreekuur DigiD aanvragen

Spreekuur DigiD aanvragen

BRUMMEN – SeniorWeb houdt op twee dagen een spreekuur voor het aanvragen van DigiD. Tijdens het spreekuur komt algemene informatie aan bod, maar het belangrijkste is het aanvragen van een eigen code om een DigiD aan te kunnen vragen. Een week later is er opnieuw een spreekuur om met deze code daadwerkelijk een DigiD te activeren. Ook het installeren van de app op de smartphone wordt behandeld. Ook dat kan tijdens het spreekuur. De spreekuren in de Bibliotheek Brummen zijn op vrijdag 6 en 13 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Lid zijn van de Bibliotheek of van SeniorWeb is niet nodig om van deze service gebruik te maken. Aanmelden kan bij de informatiebalie in de Bibliotheek of via het formulier op www.seniorweb.nl.

Lees ook

Vuurwerkoverlast Brummen

BRUMMEN – De politie in Brummen heeft de laatste tijd meerdere meldingen gekregen van overlast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.