Home / Rheden-Regiobode / Sportcarroussel bij sc Rheden, WIK en Rheko

Sportcarroussel bij sc Rheden, WIK en Rheko

RHEDEN – Ook in Rheden waren de basisscholen op donderdag 30 en vrijdag 31 januari gesloten, zodat de leerkrachten konden gaan staken. Voor Sportclub Rheden, sportvereniging WIK en korfbalvereniging Rheko een mooi moment om de handen ineen te slaan en een actieve, sportieve ochtend te organiseren. Bijna zestig kinderen hadden zich aangemeld. Er waren clinics judo en free-running van WIK, een clinic voetbal van sc Rheden en een clinic korfbal van Rheko. Er werd gerouleerd zodat iedereen aan drie activiteiten kon deelnemen. Vrijwilligers zorgden ervoor dat alles in goede banen werd geleid. Tussendoor was er tijd voor een stuk fruit en wat te drinken. De ochtend werd afgesloten met een frietje.

Lees ook

Huldiging trouwe leden Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps zijn drie trouwe leden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.