Home / Rheden-Regiobode / Spel en avontuur op park Rosendael

Spel en avontuur op park Rosendael

ROZENDAAL – Zondag 16 februari zijn er tussen 11.00 en 16.00 uur leuke activiteiten te doen in kasteel en park Rosendael in Rozendaal. Op deze dag kunnen kinderen broodjes bakken, Mega Twister spelen en/of lasergamen in het park. Deze activiteiten worden begeleid door leden van scoutinggroep Lido’76 uit Arnhem. Om 14.00 uur gaat in het kasteel de KasteelKidsClub van start. Hier worden diverse spelletjes en knutselprojecten aangeboden. Park en kasteel zijn deze dag geopend tussen 11.00 en 16.00 uur, de KasteelKidsClub duurt van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur. Reserveren is niet nodig.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.