Home / Nieuws / Spanning en humor bij Circus Lorelly

Spanning en humor bij Circus Lorelly

DE STEEG – David Valentino en zijn eenden waren zaterdag 8 februari te gast in de voorstelling van Circus Lorelly in De Steeg. Met wat hulp uit het publiek liet hij de dieren hun kunsten vertonen in de piste, die voor de gelegenheid was opgebouwd in het Parkhuis. Circus Lorelly verzorgde een komische voorstelling, waar ook de nodige spanning en sensatie aan te pas kwam. De capriolen van clown Frasco zorgde voor een daverende lach, terwijl artiest Yoshi bijzondere kunsten uithaalde, zoals het balanceren van tientallen glazen op zijn hand. Zowel de kinderen als de volwassenen genoten van het afwisselende programma van dit bijzondere Rhedense circus.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Centrumadviseur Eduard Plate gaat samen met SCBD voor een toekomstbestendige Doesburgse binnenstad

DOESBURG – Het professionaliseren van het bestuur van de SCBD. Met die opdracht startte Eduard …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.