Home / Rheden-Regiobode / So & So speelt in Ellecom

So & So speelt in Ellecom

ELLECOM – Zondag 1 maart wordt het Sunday Live Café ghouden in de net gerenoveerde tweede zaal van de Peerdestal Ellecom. Op het podium staat dit keer So & So. Deze band is lange tijd weggeweest. Maar de rasmuzikanten, bekend van onder andere Flavium, Brainbox en andere (blues) bandjes zijn bezig met een muzikale revival. Natuurlijk zijn ze inmiddels allemaal wat ouder, maar van binnen voelen ze zich nog steeds jong. Muziek maken is hun passie, rock, soul, blues… de heren spelen van alles. Muziek van the Kinks, the Motions, the Animals, the Stones, Fleetwood Mac, Ottis Redding en ga zo maar door. De zaal gaat open om 15.00 uur en de entree is gratis.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.