Home / Brummen-Regiobode / Schilderen en meditatie

Schilderen en meditatie

EERBEEK – Mensen die gevoeliger zijn voor overprikkeling, stress of angst of energieproblemen hebben, kunnen op zaterdagmorgen schilderen in combinatie met mediatatie. Na een korte begeleide meditatie is het hoofd leeg en rustig en kunnen deelnemers ontspannen aan de slag met hun eigen schilderwerk. “Geen therapie of zweverigheid, maar ontspannen en creatief schilderplezier”, zegt ervaren docente An Compagne. Er wordt geschilderd in Eerbeek. Neem voor informatie contact op met An Compagne via an.compagne@gmail.com of tel. 06-39550772.

Lees ook

Nieuw tenue voor alle vv Oeken jeugd

BRUMMEN – VV Oeken en 123inkt.nl hebben voor de komende vier seizoenen een overeenkomst met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.