Home / Doesburg-Regiobode / Samen eten bij Komdersuut

Samen eten bij Komdersuut

ANGERLO – Op donderdagavond 7 februari was het groot feest bij Komdersuut in Angerlo. De eerste donderdag van de maand staat altijd in het teken van samen eten. Deze keer schoof TV Gelderland aan om een item te maken. De huiskamer zat voller dan anders en het was een avond vol gezelligheid. Iedereen die ook graag een keer het samen eten bij Komdersuut wil meemaken is welkom. Aanmelden kan via info@komdersuut.nl of via de Facebook pagina van Komdersuut.

Lees ook

Bronckhorst aan de slag zodat iedereen mee kan doen

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst heeft voor het komend jaar de Inclusie Agenda opgesteld. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.