Home / Brummen-Regiobode / Sagen en legenden centraal op Hoge Veluwe

Sagen en legenden centraal op Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Nog tot en met zondag 1 maart staan in Het Nationale Park de Hoge Veluwe sagen en legenden centraal. Een verhalenverteller neemt bezoekers mee langs de vele spannende verhalen die het Park rijk is. Al in lang vervlogen tijden verzamelen mensen rondom het vuur om ervaringen met elkaar te delen. De vertellers hebben een enorme variatie aan verhalen: van druïden tot doedelzakspelers, van mystieke magische bomen tot barden en prachtige Keltische muziek. op zaterdag en zondag is er een festival. Op deze dagen wordt het Marchantplein omgetoverd tot een mystieke wereld met levende rollenspellen, activiteiten voor jong en oud, muziek en ambachtelijk eten en drinken. De activiteiten zijn in het weekend tussen 11.00 en 17.00 uur en op weekdagen tussen 12.00 en 17.00 uur. Deelname is gratis, exclusief entree tot het Park.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.