Home / Nieuws / Ruben en Bram net geen eerste in Skills Heroes Tuinaanleg

Ruben en Bram net geen eerste in Skills Heroes Tuinaanleg

VELP – Vorige week streden vier teams, twee dagen lang, om een finaleplaats van Skills Heroes / VHG Tuinaanleg in Den Bosch te bemachtigen. Veel bezoekers kwamen dit weekend in Velp kijken hoe zij vanaf niets een prachtige tuin van ontwerper Emiel Versluis aanlegden. De Velpse hoveniersstudenten Ruben Kolkman en Bram Steger, eindigden op een mooie tweede plaats op 1,5 punt vlak achter de winnaars van zone.college.
De finale van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg wordt gehouden tijdens TuinIdee in Den Bosch van 13 tot en met 15 februari 2020. Vier teams van jonge hoveniers strijden dan om de titel Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2020. De wedstrijd is een sportieve strijd om de hoogste eer in het vak. Het winnende team gaat de Nederlandse eer verdedigen tijdens de EuroSkills van 13 tot en met 20 september 2020 in Graz.

Foto: V.l.n.r. Bram Stegers, Ruben Kolkman en coach Elbert Roordink in de tuin van de Aeres Velp studenten.

Foto: Marjanne Eikelboom

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.