Home / Rheden-Regiobode / Ridderslag Rhedense Leeuw

Ridderslag Rhedense Leeuw

RHEDEN – Zaterdag 15 februari wordt in Rheden vindt de jaarlijkse Ridderslag gehouden. Henk Peelen wordt door Kees Staats van carnavalsvereniging de Heiknüüters tot Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw geslagen. Belangstellenden verzamelen zich om 14.30 uur op het Mr. B. van Leeuwenplein en halen daarna gezamenlijk de Ridder en zijn vrouw thuis op. Na de plechtigheid, die daarna plaatsvindt bij de Leeuw op het plein, is er tot 17.00 uur gelegenheid de Ridder te feliciteren tijdens een gezellige bijeenkomst in Ons Huis.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.