Home / Rheden-Regiobode / Rhedelijk Cultureel en RFC starten met jeugdorkest

Rhedelijk Cultureel en RFC starten met jeugdorkest

RHEDEN – Rhedelijk Cultureel is, samen met verschillende partners, begonnen met de voorbereidingen voor meerdere voorstellingen en een bijzondere zomerproductie. Ook wordt er gestart met het Rhedens Jeugd Orkest.

Rhedelijk Cultureel werkt in Rheden aan de musicals Ronja de Roversdochter en Sneeuwwitje. De jeugd van Sneeuwwitje kan aansluiten bij de zomerproductie Carmen. In Dieren worden Sprookjesbos 2020 en de musical Annie gemaakt.
Naast de theaterproducties start Rhedelijk Cultureel vanaf maart een jeugdorkest. Samen met het Rhedens Fanfare Corps wordt een nieuw orkest gevormd voor jeugd tussen de 8 en 16 jaar. Repetities zijn op maandagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Iedereen die noten kan lezen kan meedoen. Een proefles is natuurlijk mogelijk. Die kan worden aangevraagd via de website van Rhedelijk Cultureel.

Kinderen en jongeren die met één van de theaterproducties of het Rhedens Jeugd Orkest mee willen doen, kunnen zich via www.rhedelijkcultureel inschrijven voor een proefles, auditie of inschrijving of mailen naar Jowin: jowin@rhedelijkcultureel.nl.

Lees ook

Jeugdtekeningen van Sjef te bewonderen in Velpse Tuin van Sjef

VELP – Verscholen tussen de statige herenhuizen in Velp ligt het paradijs van natuurkenner en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.