Home / Rheden-Regiobode / Radar Uitvoering Oost vierde feest

Radar Uitvoering Oost vierde feest

DIEREN – Zalencentrum Theothorne was op 18 januari het decor voor een gezellig vrijwilligersfeest van Radar Uitvoering Oost namens de gemeenten Rheden en Rozendaal. Aan het begin van de middag namen de wethouders van deze gemeenten het woord en bedankten de vrijwilligers voor hun inzet en belangrijke werk. Vervolgens werd een film getoond en speelde Trio Concordia alles aan elkaar. De opkomst was groot en de overgrote meerderheid van de vrijwilligers, de eregasten, waren tevreden over deze middag. Ook volgend jaar zal er weer zo’n feest zijn. Suggesties hiervoor zijn welkom bij Loket Vrijwilligerswerk via fokan@radaruitvoering.nl.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.