Home / Rheden-Regiobode / RABO Burgemeester de Bruinprijs viert zestigjarig bestaan

RABO Burgemeester de Bruinprijs viert zestigjarig bestaan

VELP – Dit jaar bestaat de de RABO Burgemeester de Bruinprijs, de prijs voor jong en uitmuntend talent van de gemeente Rheden, zestig jaar. De commissie die verantwoordelijk is voor de prijs en Cultuurbedrijf RIQQ houden daarom op vrijdagavond 28 februari een feestelijke en informatieve avond rondom het thema talentontwikkeling.

Diverse sprekers uit de wereld van kunst en cultuur, waaronder beeldend kunstenaar Albert van der Weide en ArtEZ docent en talentmakelaar van Poppunt Arnhem Imke Loeffen, laten hun licht schijnen op talentontwikkeling en wat prijzen als de RABO Burgemeester de Bruinprijs voor effect hebben. De sprekers worden afgewisseld met optredens van ex-prijswinnaars Floor Eimers van het Nationale Ballet, jonge talenten Merle en Sarah van der Lijke en dansers van Studio26. Namens de gemeente Rheden is burgemeester Carol van Eert aanwezig en ook de directeur van de Rabobank, Jan Ummenthum, zal aanwezig zijn.

Het programma start om 20.00 uur bij Studio 26 in Velp. De deuren zijn vanaf 19.30 uur geopend. Op het terrein kan er gratis geparkeerd worden en er zijn diverse busstations op circa 10 minuten loopafstand van het gebouw. Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst en kan via www.cultuurbedrijfriqq.nl/aanmelding-bijeenkomst-rabo-burgemeester-bruinprijs.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.