Home / Rheden-Regiobode / Pubquiz voor Roemenië

Pubquiz voor Roemenië

DIEREN – Om geld in te zamelen voor het goede doel, wordt zaterdag 8 februari vanaf 19.30 uur een pubquiz gehouden in de Ontmoetingskerk in Dieren. Teams van vier tot acht personen kunnen hun kennis testen over allerhande onderwerpen. Inschrijven kan via roemeniereis2020@gmail.com onder vermelding van het aantal personen en de teamnaam. Deelname kost 10 euro per persoon, inclusief de eerste consumptie. De opbrengst is bestemd voor het project in Roemenië. In de meivakantie gaat een groep jongeren van PKN Dieren vrijwilligerswerk doen in Roemenië. Zij gaan helpen bij stichting Timulazu, die jongeren ondersteunt die net uit de jeugdzorg komen en hulp nodig hebben bij het zelfstandig gaan wonen. Wat er bijvoorbeeld nodig is: de eetzaal opknappen zodat hier weer volop geleefd kan gaan worden. Behalve de inzet van deze groep jongeren is er ook geld nodig om dit waar te kunnen maken. In de afgelopen tijd is er in de kerk al cake verkocht en oliebollen, nu is de pubquiz aan de beurt.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.