Home / Brummen-Regiobode / Pub Quiz bij VV Loenermark

Pub Quiz bij VV Loenermark

LOENEN – Voetbalvereniging Loenermark houdt op vrijdag 14 februari de inmiddels bekende Pub Quiz. Wie een keer zijn kennis wil testen met anderen of gewoon zin heeft in een gezellig avond, kan naar het het clubhuis in het Lonapark komen om deel te nemen aan de quiz. De Pub Quiz is voor jong en oud en er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen is welkom, ook niet leden. En alleen een drankje drinken aan de bar behoort ook tot de mogelijkheden. Deze avond begint om 20.00 uur. De kosten zijn 10 euro per team, maximaal 4 personen per team. Aanmelden kan via aktiefloenermark@hotmail.com of tel. 06-81161188.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.