Home / Algemeen / Presentatie boek over het Arsenaal

Presentatie boek over het Arsenaal

DOESBURG – Schrijver en beeldend kunstenaar Frank Weetink maakte een boek over Het Arsenaal in Doesburg. Zondag 9 februari tussen 11.00 en 13.00 uur zal hij dit presenteren in het grandcafé Het Arsenaal.

Het boek is getiteld ‘Het Arsenaal in een spatie van haar tijd’. Het vertelt onder andere over wat er gebeurde in de aanloop naar haar casco-restauratie om er een internationale denktank de Para Limes van te maken. Een onthullende ontdekking hoe de Begijnen zich hier vestigden in Doesburg. Wat was de sleutelprikkel tot haar huidige collectieve functie? Uitgelichte elementen van het dit prachtige monumentale pand zijn uitgelicht in woord en beeld en wat vonden de medewerkers tijdens deze restauratie zoal in de grond? Het boek is rijk gevuld met foto’s van voor, tijdens en na de restauratie. Ook gaat het over foute kabouters, hysterische elfen en vliegende bomen.
Tijdens deze presentatie is het boek tegen een gereduceerde prijs verkrijgbaar in een limited edtion van 100 stuks met DVD met zo’n 650 foto’s tegen een gereduceerde prijs.

Lees ook

Zangroep Spontaan zingt weer

ANGERLO – Zanggroep spontaan uit Angerlo is weer begonnen met repeteren. 22 Zangers, 3 muzikanten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.