Home / Nieuws / Prachtige trail over de Veluwe

Prachtige trail over de Veluwe

DIEREN – De mooie, bosrijke omgeving van Dieren vormt een prachtig decor voor een mooie trailwedstrijd en dat wordt steeds meer bekend. Niet gek dan ook dat de zesde editie van de Beko Jutbergtrail afgelopen zaterdag 15 februari helemaal vol zat. Maar liefst 750 lopers uit het hele land verschenen aan de start van een van de vier afstanden. Er waren prachtige routes uitgezet over stille bospaden, met pittige heuveltjes en hier en daar wat modder. De lopers prezen na afloop de goede organisatie door de Dierense atletiekvereniging Gelre, die met een flink team aan vrijwilligers een mooi evenement heeft neergezet. Eigen trainer Wim Ritsema behaalde een mooie tweede plaats op de 21.1 kilometer.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Ledenvergadering De Rietvoorn

DIEREN – De Dierense Hengelaarsvereniging De Rietvoorn houdt op maandag 11 oktober haar algemene ledenvergadering. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.