Home / Brummen-Regiobode / Potgrondactie muziekvereniging

Potgrondactie muziekvereniging

HALL – In de week van 17 tot en met 22 februari zullen de leden van muziekvereniging Door Eendracht Sterk uit Hall weer op pad gaan voor hun jaarlijkse potgrondactie. Ze proberen om zo veel mogelijk potgrond te verkopen om daarmee de financiën van de vereniging op peil te houden.
Er wordt eersteklas potgrond geleverd, een prima mengsel voor universeel gebruik en gegarandeerd onkruidvrij. De prijs voor 1 zak van 40 liter bedraagt 4 euro en 11 euro voor 3 zakken. Meer zakken bestellen is ook mogelijk. Op zaterdag 21 maart zullen de bestellingen huis aan huis afgeleverd worden. Bestellen kan tot 1 maart ook via potgronddes@gmail.com of telefonisch via tel. 0630576855. Bestellen kan onder vermelding van naam, adres en aantal zakken.

Lees ook

Sluitende begroting voor gemeente Brummen

BRUMMEN – Het college van de gemeente Brummen heeft een sluitende begroting opgesteld. Verantwoordelijk wethouder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.