Home / Rheden-Regiobode / Politie zoekt getuigen na zedenmisdrijf in Velp

Politie zoekt getuigen na zedenmisdrijf in Velp

VELP – Op maandagavond 20 januari is een vrouw in Velp op straat slachtoffer geworden van een zedenmisdrijf. De vrouw werd op het Kerkpad belaagd door een man. De dader werd onderbroken omdat iemand te hulp schoot. De dader is daarop gevlucht.
De politie doet nu via Facebook een oproep voor mensen die op die maandag iets gezien hebben dat kan helpen bij het onderzoek. Er is geen duidelijk signalement beschikbaar. Iedereen die maandagavond 20 januari tussen 21.00 en 23.00 uur iets verdachts heeft gezien in de omgeving van het Kerkpad, wordt verzocht dit te melden. Ook informatie over een man die zich verdacht gedroeg is welkom. Tips zijn welkom via 0900-8844.
De politie meldt dat zij voorheen niet met deze zaak naar buiten is gekomen, omdat een zedenzaak altijd een grote impact heeft op het slachtoffer. Daarom worden ook niet meer details over het voorval vrijgegeven.

Lees ook

Ik vind: Een stevige ijsvloer

Ons gemeentehuis voldoet op termijn niet meer. Per 1 januari 2023 is het niet meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.