Home / Brummen-Regiobode / PJG speelt Tante Bella’s Beautysalon

PJG speelt Tante Bella’s Beautysalon

EMPE – Zaterdag 8 en 15 februari is de jaarlijkse toneeluitvoering van PJG afdeling Voorst. In ’t Oortveld te Empe wordt drie keer de klucht Tante Bella’s Beautysalon opgevoerd. Het stuk is geschreven door Henk Roede.

Vanaf oktober is de toneelgroep het nieuwe stuk aan het instuderen. Er lijkt zich een heuse beautysalon in Empe te vestigen. De broers Berend en Albert zijn van plan de salon van hun overleden tante snel op te knappen en voor goed geld te verkopen. Aan de klandizie die voorbij komt hadden zijn even niet gedacht. Hoe denken zij dat op te lossen? De hilariteit die dit alles veroorzaakt krijgt de lachers op de hand. En zijn de broers eigenlijk wel erfgenaam?
Op zaterdag 8 februari is er om 20.00 uur een voorstelling, op zaterdag 15 februari om 13.30 en 20.00 uur. Kaarten voor de avondvoorstellingen zijn alleen te bestellen via www.pjgtoneelempe.nl. Kaarten voor de middagvoorstelling zijn verkrijgbaar aan de deur. Kom op tijd, want vol is vol. De zaal is 30 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.