Home / Nieuws / Panta Rhei Vocaal in Nicolaaskerk

Panta Rhei Vocaal in Nicolaaskerk

ELLECOM – Zondag 2 februari heeft Panta Rhei Vocaal een concert gegeven in de Nicolaaskerk in Ellecom. Onder leiding van Frank Litjens brachten de zangers klassieke en eigentijdse lichte muziek in de kerk. Panta Rhei Vocaal komt uit Arnhem en omgeving en bestaat uit zestien personen. De afgelopen 25 jaar hebben zij gezongen bij uitvaarten en ervaren hoe bijzonder het is om mensen met muziek en persoonlijke verhalen in het licht te zetten. Voor de groep was het dan een logische stap om ook bij levensfeesten te gaan zingen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.